Haber ve Duyurular
Döviz Kurları
Hava Durumu
Anket
Aktif anket yok !
Hızlı İletişim
Merdivenler \ Çatı Çıkış Merdivenleri
Ürün : Çatı Çıkış Merdiveni
Ürün No : DK-M01
Çatı Çıkış Merdiveni, Tek kişilik olan bu portatif merdiven, küçük yerler (teras, çatı arası) içindir. Aynı anda kaldırabileceği yük 150 kgdır.
 Dekoray

Çatı Çıkış Merdiveni, boyasız (ham) olan kapağı isterseniz tavan rengine boyayıp merdiveni gizleyebilirsiniz. Tek kişilik olan bu portatif merdiven, küçük yerler (teras, çatı arası) içindir. Aynı anda kaldırabileceği yük 150 kgdır. Daha fazla ağırlık taşınmamalı.


Kendi bünyesinde amortisör sayesinde pratik bir şekilde katlanarak geniş bir yer kazandırır. MDF panel, çelik kasa ve çelik basamaklardan oluşur. Fırın boyalıdır. Elektrikli sistem sonradan monte edilebilir. Merdiven çatı katına kolay ve güvenli erişim imkanı sunar. Montajı takiben katlanıp tavana kaldırılabilen merdiven yerden kazanç sağlamaktadır. Şık bir şekilde hazırlanmış kaoak ilavebir dekoratif cila gerektirmez. Çatı katı merdiveni dayanıklı ve işlevsel olup çatı katına kolay erişim sağlar.
İsminiz *
Başlık *
Yorumunuz *

 


harf daha yazabilirsiniz.
Onay Kodu:
Onay Kodu Doğrulama *
  

Adınız Soyadınız : 
E-Mail Adresiniz :  *
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :  *
Mesajınız : 
DEKORAY PAZARLAMA HIRDAVAT İNŞAAT VE YAPI MALZEMELERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ.
Adres: Atisan Sanayi Sitesi 252.Sokak No: 8 Ositm - Yenimahalle - ANKARA / TÜRKİYE     Tel: +90 312 385 93 02 Faks: +90 312 385 93 05  E-Posta: bilgi@dekoraypazarlama.com
Ziyaretçiler - Online: Bugün: Dün: Toplam:
© 2013 DEKORAY PAZARLAMA HIRDAVAT İNŞAAT VE YAPI MALZEMELERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ. - Tüm Hakları Saklıdır.

AKSETWEB